Xarxes socials

Un periodista del ‘Telediario’ de TVE denuncia la intolerable homofòbia de la persona que li volia llogar un pis

Albert Mateu ha penjat un fil a Twitter explicant la situació que va viure amb un propietari

Un periodista del ‘Telediario’ de TVE denuncia la intolerable homofòbia de la persona que li volia llogar un pis

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els episodis d’homofòbia continuen sent desafortunadament molt presents en la nostra societat malgrat els importants avenços en igualtat. Albert Mateu, periodista del ‘Telediario’ de TVE, ha publicat un fil de Twitter en el qual ha narrat un episodi que ha viscut en primera persona a l’hora d’intentar llogar una habitació a Madrid: «Ahir em van rebutjar per ser homosexual».

«Em va exigir dir-li quina era la meva identitat. El propietari em va dir textualment: «conviure amb un gai és incòmode. Que em busqui un pis de gais». Em va envair la tristesa», va assegurar el periodista, esmentant també l’Observatori contra l’Homofòbia.

En un segon tuit, Mateu va assegurar que també aquest individu li va fer «llum de gas» en aquesta situació: «Em va dir intolerant (a mi) per no respectar les seves necessitats... Que té amics gais, em diu...».

Notícies relacionades

«Jo vaig al·lucinar... que encara continuï passant això és increïble... Ja no has de ser milionari per llogar, sinó que a més toca tornar a l’armari...», va sentenciar Albert Mateu en aquestes publicacions, que han arribat a les més de 243.000 visualitzacions en les seves primeres hores.

A més de la visibilització que aquest fil va aconseguir amb els ‘m’agrades’ i RT, Mateu també va rebre les respostes de cares conegudes com Carla Antonelli, que va ser molt clara: «És tot tan escandalós de com s’ha arribat a normalitzar LGTBIfòbia, i que, a més, pensi que pot dir sense que cregui està incorrent en un delicte, perquè és un delicte, que ens diu molt de com han anat calant els discursos odi. Per això també s’expliquen l’augment d’agressions. Abraçades».

Temes:

TVE