Enxampada a les xarxes

Enxampen Chanel d’incògnit en una festa amb ulleres i perruca rossa

La cantant ha anat a una discoteca coneguda de Madrid d’incògnit per passar desapercebuda

Enxampen Chanel d’incògnit en una festa amb ulleres i perruca rossa

TWITTER

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Chanel Terrero ha sigut enxampada en una discoteca coneguda de Madrid. La cantant va ser vista amb un look d’incògnit compost d’una perruca rossa i unes ulleres.

Va ser el 25 de desembre a la nit, quan la cantant va anar a la discoteca ‘Churros con chocolate’, ubicada a Madrid, i alguns seguidors se n’han adonat, gràcies a una foto que va penjar algun dels acompanyants de Chanel aquella nit.

Chanel Terrero ha triomfat aquest any després de la seva victòria al ‘Benidorm Fest 2022’, amb què es va guanyar el bitllet a Torí per representar-nos a Eurovisió. Allà, el 14 de maig va arrasar a l’aconseguir un tercer lloc després de deixar bocabadats tant el jurat com el públic amb la seva cançó ‘Slo Mo’.

Notícies relacionades

Després ha continuat el seu exitós any posant veu a la cançó ‘La Estrella Azul’ per a la pel·lícula ‘Pinocho’, estrenada el setembre passat a Disney +. D’altra banda, la cantant també ha posat veu a la cançó de la Selecció Espanyola per al Mundial de Qatar amb el seu esperat single ‘Toke’.

A més, la cantant ha sigut reconeguda pel seu treball guanyant diversos premis en els premis ‘40 Music Awards’, per la qual cosa no és estrany que vagi d’incògnit a un lloc amb tant aforament on pot ser fàcilment reconeguda.