Vídeo:

Chanel arrasa en el seu primer assaig amb públic a Eurovisió 2022

La representant espanyola va desencadenar l’eufòria dels assistents que van presenciar el seu quart assaig

Chanel arrasa en el seu primer assaig amb públic a Eurovisió 2022
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Chanel ha tornat a demostrar que té entre mans una de les candidatures més sòlides i potents d’Eurovisió 2022. L’artista va tornar a pujar dimecres a la tarda a l’escenari del Palasport Olimpico de Torí per realitzar el seu tercer assaig, mentre que a la nit va interpretar ‘Slomo’ per primera vegada amb públic al pavelló

La representant espanyola va tornar a enlluernar en aquesta actuació regalant-nos una nova ‘chanelada’ i reafirmant-se com una de les favorites a la victòria. Actualment es troba en la cinquena posició de les apostes de pagament, només per darrere de Kalush Orchestra (Ucraïna), Sam Ryder (Regne Unit), Mahmood i Blanco (Itàlia) i Cornelia Jakobs (Suècia). 

Notícies relacionades

Les sensacions que va deixar Chanel després de la seva actuació van ser molt positives, principalment per l’eufòrica reacció del públic que va presenciar el seu quart assaig. Prova d’això són els vídeos que circulen per les xarxes des d’ahir a la nit, en els quals se senten amb claredat els crits d’emoció dels assistents. 

Aquesta nit se celebra la segona semifinal d’Eurovisió 2022, en la qual 18 països lluitaran per una de les deu places disponibles per a la final de dissabte. A més, l’audiència podrà veure un fragment de l’actuació de Chanel i de dos membres més del Big Five: el britànic Sam Ryder i l’alemany Malik Harris.