Història curiosa

Jordi Évole es troba amb el seu doble a ‘El Hormiguero’ i explica com es van conèixer

El presentador de La Sexta va acudir al programa de Pablo Motos per promocionar l’estrena de ‘Lo de Évole’

Jordi Évole es troba amb el seu doble a ‘El Hormiguero’ i explica com es van conèixer
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Lo de Évole’ torna aquest diumenge després de diversos dies de promocions que han fet parlar molt a les xarxes socials. El primer dels vídeos estava protagonitzat per un suposat Jordi Évole que, en realitat, era el doble del periodista de La Sexta. Aquest dijous el presentador va acudir a ‘El Hormiguero’ i ho va fer acompanyat del Paco, nom de la persona que tant joc li ha donat aquests dies. 

Després de retrobar-se amb el seu doble en el programa d’Antena 3, el convidat va revelar davant Pablo Motos i els espectadors com es van conèixer. «Hi ha gent que es coneix per Tinder i nosaltres ens vam conèixer per TikTok». «El meu amic Fran em va enviar un dia un vídeo per WhatsApp d’un home que arribava a la seva empresa i deia: ¡Soc aquí, amb Jordi Évole!’. El vaig veure i vaig pensar que s’assemblava un munt a mi», va començar explicant. 

A partir d’aquell instant, Évole es va intentar posar en contacte amb ell: «Vaig fer una crida a Twitter per veure si algú em podia donar pistes». El seu equip també va posar fil a l’agulla per investigar a quin lloc d’Espanya vivia: «Em van dir que era de Viladecans, que és a cinc minuts de casa meva». 

«A partir d’allà vaig començar a sospitar del meu pare», va fer broma Évole durant l’arrencada del programa, aprofitant per donar-li una idea a Pablo Motos». «Crec que, si fossis hàbil, avui ens hauries de fer una prova d’ADN en comptes d’una d’antígens», va assegurar entre les rialles del públic. 

Nova temporada de ‘Lo de Évole’

Notícies relacionades

La Sexta estrena aquest diumenge, a les 21.25 hores, la tercera temporada de ‘Lo de Évole’. El presentador es trasllada a l’Hospitalet de Llobregat per entrevistar Morad. És la història d’un jove de 22 anys que va començar a publicar les seves cançons de música urbana fa només tres anys.

Sense el suport de cap discogràfica, ni de grans mitjans o campanyes publicitàries, ha aconseguit col·locar-se als primers llocs de les llistes d’artistes espanyols més escoltats a les principals plataformes digitals, on acumula milions de reproduccions. Morad parla sense embuts de la seva vida, la seva família, procedent del Marroc, i de la música. També ofereix la seva visió de la immigració, el racisme, la marginalitat i les seves topades amb la justícia.

Temes:

Jordi Évole