‘Sábado Deluxe’

Millán Salcedo contra TVE i ‘MasterChef’ pel cas de Verónica Forqué: «És injust i no s’ha fet res»

L’humorista va mostrar la seva indignació per la manera com es va gestionar la situació de l’actriu

Millán Salcedo contra TVE i ‘MasterChef’ pel cas de Verónica Forqué: «És injust i no s’ha fet res»

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Millán Salcedo va ser un dels convidats de ‘Sábado Deluxe’ la nit del dissabte 12 de febrer. L’actor va parlar del seu atac d’epilèpsia i dels seus projectes professionals, però també de Verónica Forqué. L’humorista no va dubtar a criticar la postura de TVE i ‘MasterChef Celebrity’ respecte a la situació de la difunta actriu.

Jorge Javier, sabent l’amistat que Salcedo tenia amb Forqué, va voler saber l’opinió sobre la seva mort: «És absolutament injust, han passat dos mesos i no s’ha fet res...», va començar dient. «És injust que La 1 contracti una persona que, només de veure-la, ja se sabia que alguna cosa li passava», va criticar l’actor.

Tot seguit, va mostrar la seva indignació, al·legant que no sabia com era possible que no li fessin una prova per comprovar si estava en condicions de competir. No entén que «permetessin a aquesta dona treballar en un programa així quan no havia d’haver-hi estat».

Notícies relacionades

No obstant, les seves crítiques també van ser contra les xarxes socials i els demolidors comentaris que van poder llegir-s’hi: «La van posar a parir per les xarxes. ¿Així cuidem les estrelles d’aquest país? ¡No us fa vergonya, cony», va dir cada vegada més nerviós i exaltat.

Una mica més relaxat, Millán va defensar la que va ser la seva companya i amiga: «Jo ho estic denunciant descaradament en un programa de moltíssima audiència, per l’amor que li professàvem», va dir l’humorista per concloure la seva intervenció.

Temes:

Masterchef