A les 18.30 hores

Jacob Petrus i Marta Solano, al capdavant de la retransmissió de la Cavalcada de Reis a TVE

Jacob Petrus i Marta Solano, al capdavant de la retransmissió de la Cavalcada de Reis a TVE
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La tradicional Cavalcada de Reis arriba un any més a RTVE. La 1 emet aquesta tarda (18.30 hores) en directe la de Madrid, els grans protagonistes de la qual tornaran a ser els Reis d’Orient i les seves comitives. Entre les carrosses hi haurà la de Clan, amb Lucrecia i els amics del canal infantil a bord i un missatge: El Nadal que vols. 

Jacob Petrus i Marta Solano seran els presentadors encarregats de fer arribar la il·lusió d’aquest dia tots els espectadors, amb la retransmissió de l’esdeveniment que es desenvolupa al llarg del passeig de la Castellana amb un desplegament de més de 25 càmeres.

Notícies relacionades

Estaran acompanyats dels reporters Cecilia Fernández Revuelta, Raquel Falcón, Alberto Freile, Fernando Ballesteros i Eva Hernández. Els Telerosconi seran els encarregats de portar-los el tortell a tots i de repartir somriures entre els nens assistents. 

La solidaritat i el compromís amb La Palma seran molt presents en aquesta Cavalcada: un grup de 12 escolars de Todoque, el primer poble que va quedar sepultat per la lava del volcà, començaran de manera simbòlica la retransmissió de RTVE.

Temes:

TVE