Nit de Cap d’Any 2021-2022

Cristina Pedroche, una cuca de llum amb el cap rapat en les campanades d’Antena 3: la seva increïble metamorfosi amb aquest vestit

La presentadora aconsegueix tornar a acaparar l’atenció l’última nit del 2021 amb el seu estilisme més atrevit

Cristina Pedroche, una cuca de llum amb el cap rapat en les campanades d’Antena 3: la seva increïble metamorfosi amb aquest vestit

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Pedroche ha tornat a generar una gran expectació al voltant del seu estilisme en les campanades d’Antena 3. La presentadora s’ha convertit aquest any en una cuca de llum amb el cap rapat que representa «la metamorfosi dels insectes i els rèptils i el seu renaixement». Revelava així el secret més ben guardat de la nit de Cap d’Any, que torna a protagonitzar per vuitè any consecutiu. 

«El vestit és d’un dissenyador que ja no està entre nosaltres. M’està ajudant des del més enllà», va assegurar Pedroche. Es tracta d’un vestit del dissenyador Manuel Piña (natural de Ciudad Real) de la seva col·lecció de 1991 per a la Passarel·la Cibeles. «Em converteixo en la seva musa pòstuma».

En un emotiu discurs, la presentadora va voler recordar els sanitaris i va destacar la importància de cuidar la nostra salut mental: «Estima qui vulguis amb llibertat i orgull en majúscules. Els drets que hem aconseguit no es poden perdre. Per un any sense LGTBI-fòbia». «Tant de bo puguem recuperar la vida que teníem i deixar d’estar encotillats. Estic convençut que serà aquest any», va dir Alberto Chicote.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió, la incògnita no només es referia al seu vestit sinó també al pentinat, ja que els últims dies havia portat diferents perruques que advertien un canvi radical en el seu ‘look’ capil·lar. En la seva ultima connexió ahir a la tarda a La Sexta, portava una perruca afro per evitar donar pistes.

«El que porto aquest any no és un vestit, és un altre tipus de roba. És un altre concepte, fins i tot un altre segle», deia la madrilenya aquesta tarda a ‘Zapeando’. «Només li demano al destí que tot surti de meravella».