Top Trending

El ball viral de la mascota del Breogán amb ‘Terra’ de Tanxugueiras (‘Benidorm Fest’) en un partit de l’ACB

La banda gallega va rebre el recolzament del Club Bàsquet Breogán de Lugo en el descans del seu últim partit contra el Funelabrada a la Lliga Endesa

  • Les 14 cançons del Benidorm Fest: així sonen les candidates a Eurovisió

  • Alaska, Máximo Huerta i Inés Hernand presentaran el Benidorm Fest, que ja té dates

  • Així serà la mecànica del ‘Benidorm fest’, la preselecció de RTVE per a Eurovisió 2022

El ball viral de la mascota del Breogán amb ‘Terra’ de Tanxugueiras (‘Benidorm Fest’) en un partit de l’ACB

TWITTER / ACBCOM / PRENSA IBÉRICA

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els 14 participants del ‘Benidorm Fest’ estan rebent nombroses mostres de recolzament per part dels eurofans i dels que no són tan seguidors del Festival d’Eurovisió. Un dels més destacats ha sigut el que ha rebut per part de Maximus, mascota del Club Bàsquet Breogán, que s’ha fet viral a les xarxes socials amb el seu ball amb ‘Terra’, la cançó amb què Tanxugueiras opta a representar Espanya en el certamen europeu.

Per ser més exactes, aquest moment va tenir lloc en el partit que va enfrontar aquest dilluns passat el Breogán contra el Fuenlabrada al Pazo Provincial dos Deportes de Lugo. En una de les pauses del partit, Maximus, la mascota de l’equip de Lugo, va sortir a ballar la cançó de la banda de folk gallec en meitat de la pista mentre sonava per la megafonia del recinte, cosa que van captar les càmeres de televisió.

Deixant a part aquest gest viral, en aquests moments, Tanxugueiras són un dels grups que més recolzaments estan rebent en aquesta carrera cap al ‘Benidorm Fest’. Al llarg dels últims 7 dies, ‘Terra’ té més de 1.300.000 reproduccions si sumem les dades que mostren els seus perfils oficials de Spotify i YouTube, a més de col·locar-se en les primeres posicions dels rànquings de molts eurofans.

Compost per Olaia Maneiro, Aida Tarrío i Sabela Maneiro, Tanxugueiras competeixen en la primera edició del ‘Benidorm Fest’ amb ‘Terra’, que conserva els sons i l’autenticitat de les cançons que ha publicat la banda al llarg de la seva carrera musical, que es defineix com a «dones fortes, valentes i apoderades» plenes de virtuosisme i contundència.

Notícies relacionades

La primera edició del ‘Benidorm Fest’ tindrà lloc els pròxims dies 26, 27 i 29 de gener al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm (Alacant). Alaska, Màxim Huerta i Inés Hernand s’encarregaran de conduir les dues semifinals i la final del certamen, de la qual sortirà el representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió el 2022, que se celebrarà a Torí (Itàlia) després de la victòria de Måneskin en la seva 65a edició.

RTVE ha recordat que els cantants participaran en grups de set en les dues semifinals del concurs alacantí. Els quatre més votats a cada gala pel jurat professional (60% experts nacionals i 40% internacionals ) i el públic (50% televot i 50% jurat demoscòpic) passaran a la gran final, amb un total de vuit actuacions.