Va arrasar als teatres

El ‘Gran Hotel de las Reinas’ arriba a Atresplayer PREMIUM després de la seva exitosa gira per Espanya

El xou musical estarà disponible a la plataforma d’Atresmedia des del diumenge 26 de desembre

El ‘Gran Hotel de las Reinas’ arriba a Atresplayer PREMIUM després de la seva exitosa gira per Espanya
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

El ‘Gran hotel de las Reinas’ serà un dels plats forts d’Atresplayer PREMIUM per acomiadar l’any. El xou musical protagonitzat per Supremme Deluxe, Paca la Piraña i les concursants de ‘Drag Race España’ arriba a la plataforma d’Atresmedia aquest diumenge 26 de desembre després del seu èxit als teatres.

L’entrega especial comptarà amb el xou complet que ha arrasat en la seva gira per Espanya de la mà de Locamente i Atresmedia Eventos productors de l’espectacle. Amb la seva demandada arribada a Atresplayer PREMIUM els seguidors del programa de drag queens podran continuar disfrutant de les reines que durant més de tres mesos han visitat ciutats com Barcelona, Sevilla, València o Madrid amb ‘sold outs’ a la majoria de les seves actuacions.

El mes de setembre passat l’equip de YOTELE va ser present a la roda de premsa de l’espectacle a Barcelona, a la qual van acudir els seus responsables. Ferran Poca, director i CEO de Locamente, David Marcos, director creatiu del xou, i Álvaro Pitto, productor executiu d’Atresmedia, van destacar la complexitat de l’espectacle i la bona acollida que ha tingut en el seu recorregut nacional.

Així és el ‘Gran Hotel de las Reinas’

Notícies relacionades

Supremme de Luxe dirigeix aquest peculiar hotel en el qual rep unes hostesses molt especials. Els espectadors es colaran a les habitacions de The Macarena, Drag Vulcano, Hugáceo Crujiente, Dovima Nurmi, Arantxa Castilla-La Mancha, Pupi Poisson, Inti, Sagittaria, Killer Queen i Carmen Farala. Totes pujaran a l’escenari per mostrar el seu propi número creat a partir de la identitat i l’estil característics de cada una d’elles. 

El musical es complementa amb les divertides intervencions de la seva presentadora i Paca la Piraña, convidada especial del xou, que també s’atreveix a crear el seu petit número amb homenatge inclòs. També compten amb la imprescindible presència dels seus vuit botons, un grup de ballarins que acompanyen les drag queens.