Emoció

‘Sálvame’ dedica el seu programa de la nit de Nadal a Mila Ximénez: «No hi ha cap dia en què no et sentim amb nosaltres»

L’espai va reunir els seus col·laboradors en una entrega diferent per Nadal

‘Sálvame’ dedica el seu programa de la nit de Nadal a Mila Ximénez: «No hi ha cap dia en què no et sentim amb nosaltres»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ va celebrar ahir a la nit el seu especial Nochebuena. Alguns dels col·laboradors van fer balanç de l’any amb un repàs dels moments més curiosos que han protagonitzat en el programa. L’entrega es va omplir d’emoció quan van recordar la gran absent de la tarda.

Notícies relacionades

El programa va deixar de banda la tensió i va preferir divertir-se amb Lydia Lozano, Carmen Alcayde i Chelo García Cortés. Durant tota la tarda van tenir molt present Mila Ximénez, que va morir el 23 de juny d’aquest any. La periodista va ser un dels noms més esmentats amb humor i emoció en boca de tots els tertulians amb els quals va treballar en el format de Telecinco.

Carlota Corredera va voler dedicar unes paraules a la mítica col·laboradora del programa: «Aquest és el plató de Mila Ximénez. No hi ha cap dia en què no la sentim amb nosaltres. Aquest primer Nadal sense tu no volem oblidar-nos de la teva filla Alba, dels teus nets, els teus germans, els teus nebots... Que la teva família televisiva sempre estarà aquí. Et trobem moltíssim a faltar, no t’imagines quant, Mila. De vegades pensem que se n’ha anat a Amsterdam i que tornarà en qualsevol moment», va reconèixer la presentadora davant els rostres tristos dels presents en una entrega dedicada a ella.

Temes:

Sálvame