Vídeo

Jorge Javier Vázquez, brutalment assetjat per un grup de negacionistes pels carrers de Madrid

Dues persones van increpar el presentador, que només es va adreçar a ells per demanar-los que respectessin la distància de seguretat

Jorge Javier Vázquez, brutalment assetjat per un grup de negacionistes pels carrers de Madrid

TWITTER

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els negacionistes de la pandèmia tornen a increpar un rostre molt conegut de la televisió sense cap tipus de mirament. Jorge Javier Vázquez va ser assetjat en ple centre de Madrid per dos individus afins a aquest moviment que recolzen teories allunyades de la veritat i la refutació científica i mèdica.

«Acabem amb la censura de Telecinco. Dictadura. Tu que ets demòcrata, ¿quan hi haurà un debat independent, Jorge Javier Vázquez? ¿Quan demostraràs els teus valors democràtics? Ja n’hi ha prou d’hipocresia de Telecinco», li va dir un dels individu al presentador, que va arribar a demanar-los en diversos moments que respectessin la distància interpersonal de seguretat, ja que eren molt a prop d’ell, tal com es poden apreciar en les imatges.

Notícies relacionades

Posteriorment, aquests dos individus continuen amb l’aclaparament al presentador amb les seves idees sense dades ni proves per demostrar-ho, assegurant que els informatius de Telecinco estan manipulant la realitat. «Estàs col·laborant amb un genocidi. Amb una matança. Desperta la consciència, Jorge Javier», diu un d’ells, arribant a travar-se.

La cosa no va quedar allà, ja que aquests individus van seguir amb el seu assetjament i van arribar a incitar altres persones que eren a la zona, arribant a qualificar-lo de «terrorista informatiu» en la seva defensa de posicions a la qual ni ells mateixos poden provar: «Desinformant. Pocavergonyes. ¿Quan hi haurà un debat democràtic a Telecinco? ¿On són els valors democràtics de la Constitució espanyola?».