A ‘El hormiguero’

Arturo Valls recorda una accidentada anècdota d’‘Ahora caigo’: «Es va obrir la trapa que no era»

El presentador va parlar a ‘El hormiguero’ sobre l’inesperat moment que es va produir en el concurs

Arturo Valls recorda una accidentada anècdota d’‘Ahora caigo’: «Es va obrir la trapa que no era»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Arturo Valls i Omar Banana van ser aquest dimecres els convidats d’‘El hormiguero’, però no van poder acudir presencialment a plató per culpa del coronavirus. «Aquesta nit el programa serà diferent, perquè els dos convidats tenen covid», va començar explicant Pablo Motos abans de connectar-hi a través d’una videotrucada. 

Els actors van participar a l’espai d’Antena 3 amb motiu de l’estrena de ‘Sin novedad’, la nova comèdia d’HBO Max. Però a més, Motos va aprofitar la conversa amb Valls per preguntar-li per la desaparició d’‘Ahora caigo’, format que va presentar durant 10 anys a les tardes del canal. 

Sobre l’últim dia de gravació, el presentador va reconèixer que va ser «com tots els comiats». «De fet avui, per casualitat, Juanra m’ha enviat una foto de com estaven desmuntant el decorat. M’ha entrat una esgarrifança, era una metàfora absoluta del que significava», va confessar. 

Notícies relacionades

Però a més, el conductor d’‘El hormiguero’ va voler conèixer si algun concursant va tenir algun problema amb la trapa: «¿Hi va haver molts problemes amb la gent que queia? ¿Algú es va trencar alguna cosa?». Valls va assegurar que només hi va haver problemes «al principi perquè no controlàvem gaire» i va recordar l’anècdota més accidentada del concurs. 

L’humorista va explicar que, quan anava a acomiadar un dels aspirants per haver fallat, va sentir un soroll a la seva esquena: «De sobte, per darrere... Hi havia un oponent que no estava previst que s’obrís la seva trapa». «Després ja vam aprendre a prémer el botó», va dir fent broma Valls al recordar aquesta divertida caiguda que mai es va haver de produir.

Temes:

Arturo Valls