Preocupació al plató

Ensurt a ‘Sálvame’ per Carmen Borrego, que acaba al servei mèdic: «¡S’està ofegant!»

La col·laboradora va haver d’abandonar el plató en dues ocasions per un sever atac de tos

Ensurt a ‘Sálvame’ per Carmen Borrego, que acaba al servei mèdic: «¡S’està ofegant!»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ tampoc descansa durant el pont i ahir va emetre una entrega amb els seus col·laboradors habituals. Entre ells es trobava Carmen Borrego, que va desaparèixer sense previ avís davant la sorpresa dels seus companys. Tot i que el programa transcorria amb normalitat, el micròfon de la tertuliana continuava obert i els espectadors podien sentir que estava patint un anguniós atac de tos

En aquell instant, Nuria Marín va paralitzar el debat al plató per preguntar per l’estat de Borrego: «¿Què li passa?». «¡S’està ofegant!», exclamaven alguns col·laboradors mentre Belén Esteban demanava que algú li fes «el boca a boca». La presentadora es va acostar llavors fins a la zona en la qual es trobava la filla de María Teresa Campos, que continuava recuperant-se d’aquest contratemps. 

Tot i que va poder reincorporar-se a la taula, més endavant va haver de tornar a absentar-se. «Tenim un problema, hi ha una vacant. Carmen Borrego es trobava malament i ha hagut d’anar al servei mèdic», va explicar Nuria, que va demanar a Belén que anés a comprovar el que estava passant. 

Notícies relacionades

«Jo l’he deixat al bany», va assegurar la ‘princesa del poble’, que va anar a la recerca de la seva companya per portar-la de tornada a l’estudi. Pels passadissos de Mediaset, Borrego va revelar que li havia agafat un nou atac de tos. 

«Ja ha vist que la saturació està bé, que era l’important. M’he de fer una radiografia de tòrax. És el que passa per no curar-se els refredats», va assegurar la tertuliana, que també es va sotmetre a una prova de Covid amb resultat negatiu. 

Temes:

Sálvame