Aquesta nit a la 1 DE TVE

I la guanyadora d’Eurovisió és...

A partir de les 21.00 hores comença la gran final al Malmö Arena de Suècia. Nebulossa, amb ‘Zorra’, intervé en vuitè lloc.

I la guanyadora d’Eurovisió és...

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta nit arriba el gran espectacle musical de la gran final d’Eurovisió des del Malmö Arena de Suècia. Comença a les 21.00 hores però caldrà esperar fins a la matinada per saber quin representant aconsegueix emportar-se el micròfon d’or i la cosa està que bufa. L’ordre de les 26 actuacions ha quedat així: Suècia, Ucraïna, Alemanya, Luxemburg, Països Baixos, Israel, Lituània, Espanya –amb Zorra, de Nebulossa–, Estònia, Irlanda, Letònia, Grècia, Regne Unit, Noruega, Itàlia, Sèrbia, Finlàndia, Portugal, Armènia, Xipre, Suïssa, Eslovènia, Croàcia, Geòrgia, França i Àustria.

El vot es reparteix entre el 50% de la puntuació que decideix el jurat professional de cada país (són 37, amb els que no han arribat a la final) i el 50% dels punts es decideixen a través del televot. La final, presentada com les semifinals per Malin Akerman i Petra Mede, es podrà veure en directe per La 1 de Televisió Espanyola i a la plataforma digital RTVE Play.