Enviat

Broncano paga el lloguer d’una noia del públic de ‘La Resistencia’ per Bizum

El presentador va acceptar enviar la quantitat per l’aplicació

Broncano paga el lloguer d’una noia del públic de ‘La Resistencia’ per Bizum
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ‘La Resistencia’ tenen lloc els episodis més surrealistes. Aquesta setmana, el programa va seguir amb el seu to habitual en el qual tot pot passar i va emetre un moment impensable protagonitzat per David Broncano i una noia del públic. 

Des de fa diverses setmanes hi havia certa broma a les xarxes socials que consistia a demanar-li al presentador que pagués alguna cosa per Bizum. En concret, es demanava a tot aquell que acudís a veure el format en persona que fes aquesta petició al còmic, una cosa que va decidir fer aquesta noia: «Broncano, fes-me un Bizum», li va demanar. 

Notícies relacionades

Al principi l’humorista no es va mostrar gaire predisposat, però després de la insistència va acabar deixant-se convèncer: «¿Què et vindria bé? ¿Tens alguna despesa? És que és millor com si fos un regal... per no fer un Bizum genèric». La noia li va respondre que la seva necessitat més gran era el lloguer i Broncano li va preguntar per la quantitat: «¿Quant és?». 

La jove de Jaén va explicar que eren 350 euros i el conductor va acceptar donar-li els diners: «Bé, d'acord. Després després et faig el Bizum». Unes hores després l’atrevida persona del públic va compartir una captura en la qual es podia observar que havia rebut els 350 € del lloguer.