Pel seu desè aniversari

Antena 3 fa oficial l’exclusiva de YOTELE: torna ‘Atrapa un millón’ amb Manel Fuentes

El concurs, emès entre el 2011 i el 2014, torna seguint l’estela de ‘¿Quién quiere ser millonario?’

Antena 3 fa oficial l’exclusiva de YOTELE: torna ‘Atrapa un millón’ amb Manel Fuentes

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 ha fet oficial avui la tornada d’un altre concurs mític: ‘Atrapa un millón’ torna en forma d’especials pel seu desè aniversari, tal com va avançar en exclusiva YOTELE. La cadena ha confirmat també que Manel Fuentes serà l’encarregat de conduir aquesta etapa.

Seguint l’estela de ‘¿Quién quiere ser millonario?’, que va tornar al ‘prime time’ amb especials per commemorar els seus 20 anys, la cadena ja ha començat les gravacions d’aquest ‘comeback’ que es veurà en l’horari de màxima audiència.

‘Atrapa un millón’ es va estrenar a Antena 3 el febrer del 2011. Va arrencar com un format de divendres en ‘prime time’. Després d’uns bons resultats, va passar a ser un programa diari a les tardes de la cadena. No obstant, finalment va ser substituït per ‘Boom’

Al llarg dels tres anys i mig d’emissió, el programa presentat per Carlos Sobera va repartir 5 milions d’euros. El premi més gran entregat va ser de 300.000 euros i va arribar a posar sobre la taula fins a 2 milions d’euros en algun dels seus especials. El programa va ser rebut amb un gran entusiasme tant pel públic com per la crítica i el 2011 va rebre el Premi Ondas i el TP d’Or, tots dos en la categoria de Millor Programa d’Entreteniment.

Així és la mecànica d’‘Atrapa un millón’

Notícies relacionades

El programa mantindrà la seva mecànica, que consisteix a posar un milió d’euros de diners reals en metàl·lic sobre la taula (40 feixos de 25.000 euros cada un). L’objectiu del joc és que el concursant conservi el màxim de diners possible fins a l’última pregunta.

Els concursants hauran de respondre a vuit preguntes. Les quatre primeres preguntes tenen quatre opcions de resposta, però només una és la bona. En les següents tres preguntes tindran tres opcions de resposta. En la vuitena i última pregunta, els concursants s’ho juguen al ‘Tot o res’: només hi haurà dues opcions, una de verdadera i una altra de falsa.