Desacord

Un comensal de ‘First Dates’ respon al saber que la seva cita busca un home vegà: «No canviaré»

En aquest sopar el veganisme va acabar per arruïnar la vetllada

Un comensal de ‘First Dates’ respon al saber que la seva cita busca un home vegà: «No canviaré»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

És imprescindible tenir coses en comú amb la teva parella per poder encaixar, però no és necessari coincidir en tot. A ‘First Dates’ molts solters sí que creuen que hi ha alguns temes en els quals han de ser iguals per continuar coneixent-se en una segona cita i aquesta setmana el veganisme va ser un d’ells.

Notícies relacionades

Miguel Ángel va acudir al restaurant del programa de Cuatro amb ganes de conèixer algú especial. Esther també volia enamorar-se i al conèixer el comensal es van mostrar bastant conformes que els haguessin unit. Tot va canviar quan van tractar el tema de l’alimentació: «Soc vegana», va confessar ella. El solter es va sorprendre: «No em quadra que sigui vegana i ho era».

Esther va confessar que era vegana per ètica: «Ho vaig deixar amb el meu anterior nòvio perquè no podia veure animals morts a casa», va explicar després d’aclarir que la seva exparella sí que menjava carn. El desacord en aquest assumpte va distanciar encara més els participants del format, ja que Esther semblava tenir clar que buscava algú vegà i ell va captar aquesta idea, però no li va agradar: «Jo soc com soc i no canviaré per ningú», va declarar deixant clar que no està disposat a canviar en aquest assumpte abans que tots dos rebutgessin tornar a tenir una nova cita junts.