La setmana que ve

Antena 3 posa data al duel entre ‘Boom’ i ‘Pasapalabra’ amb aquests vuit concursants

Vuit històrics dels dos programes s’enfrontaran en una sèrie d’especials

Antena 3 posa data al duel entre ‘Boom’ i ‘Pasapalabra’ amb aquests vuit concursants
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 ha posat data d’emissió a l’esperat duel entre els dos concursos de les seves tardes. La setmana que ve, entre dilluns 8 i divendres 12 de novembre, quatre participants mítics de ’Boom’ s’enfrontaran a quatre genis de ‘Pasapalabra’ en el format presentat per Juanra Bonet.

La cadena defineix aquest esdeveniment com «un fenomen televisiu únic» que durarà cinc dies. Cada tarda a partir de les 7 s’emetrà un dels especials dedicats a aquest duel de pesos pesants en l’horari d’emissió de ‘¡Boom!’. 

Notícies relacionades

L’equip de ‘Pasapalabra’ comptarà amb Nacho Mangut, un dels grans rivals de Pablo Díaz; María Hernanz, que va guanyar un pot de 180.000 euros l’any 2010; Juanpe Gómez, guanyador de més d’1,6 milions d’euros el 2013, i Paco de Benito, que es va embutxacar 362.000 euros el 2014. 

Per la seva part, el bàndol de ‘¡Boom!’ estarà format per quatre concursants de tres equips que han fet història en el programa: Alfredo Mayo, de Los Rockcampers; Alberto Sanfrutos i Valentín Ferrero, de Los Lobos, i Óscar Díaz, de Los Dispersos. 

Temes:

Pasapalabra