La gran consulta

RTVE inaugura un plató mòbil que viatjarà per Espanya i emetrà programes en directe

L’acció forma part de la consulta ciutadana per conèixer què volen veure a la corporació

RTVE inaugura un plató mòbil que viatjarà per Espanya i emetrà programes en directe
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La gran consulta’ arrenca una nova proposta per conèixer què és el que volen els espanyols a la televisió pública. A partir d’aquest dilluns 18 d’octubre RTVE passejarà un plató mòbil amb què recorrerà Espanya i des del qual s’emetran diferents programes en directe. 

La corporació ha volgut confirmar el que busca amb aquesta acció: «L’objectiu és obrir-se a la societat i acostar la feina dels professionals de la Corporació a l’audiència. Pel camió passaran cares conegudes de RTVE i es realitzaran programes de ràdio, televisió i digital en directe, que s’emetran en ‘streaming’, des de les diferents localitats que visiti», afirmen. 

Notícies relacionades

El punt de partida serà el pròxim dilluns a la plaça de Colón, a la capital, a les 19.00 hores. Comptarà amb les actuacions de Zenet i els Hombres G i l’inaugurarà el President de RTVE, José Manuel Pérez Tornero. 

Alguns dels noms relacionats amb la ràdio i la televisió pública que hi seran presents són Boris Izaguirre, Lorenzo Caprile, Ana Duato, Imanol Arias, Ion Aramendi, Diego Losada, Lara Siscar, Marc Sala, Nieves Álvarez, Daniel Grao, Marta Larralde, Alex Barreiro, Sirún Demirjian, Inés Hernand i Levi Díaz. 

Temes:

TVE