Contundent

Julia Janeiro destrossa Carlota Corredera i ‘Sálvame’ després de dies de persecució: «El feminisme l’utilitzeu quan voleu»

La filla de Jesulín de Ubrique va llançar un missatge al programa després d’anar fins al seu barri

Julia Janeiro destrossa Carlota Corredera i ‘Sálvame’ després de dies de persecució: «El feminisme l’utilitzeu quan voleu»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ va protagonitzar aquest divendres un moment de tensió amb la filla de Jesulín de Ubrique. El format presentat per Carlota Corredera va connectar per parlar amb Julia Janeiro després de dies de persecució constant i ella va voler llançar un dard contra el programa pel tracte que li estan donant.

Una reportera del format de les tardes de Telecinco es va passejar pel barri en el qual viu la noia per intentar trobar-la. L’objectiu del programa era preguntar-li pel seu estil de vida i els seus ingressos després de saber-se que s’ha sotmès a una intervenció per augmentar-se el pit de la qual va parlar l’espai.

Notícies relacionades

Al veure’s amb la jove, la periodista va començar a fer-li nombroses preguntes sense obtenir resposta. En un moment donat, Julia es va assabentar que estaven en directe i va deixar anar una clatellada destinada al programa: «El feminisme l’utilitzeu quan voleu», va expressar sense fer més comentaris. 

Carlota Corredera va voler respondre davant la indirecta: «Juls, quan vulguis quedem i t’explico de veritat el que és el feminisme, perquè igual no ho saps. Nosaltres no hem utilitzat, que jo sàpiga, el feminisme de manera selectiva, que és una cosa que sovint se sol dir. Que a unes dones sí i d’altres no, però això no és veritat. En qualsevol cas, jo no defenso assassines, tot i que siguin dones».