Visita de nou el programa

Penélope Cruz revela a ‘El hormiguero’ l’actriu que va ser la seva referent: «Vaig tenir una obsessió amb ella»

L’actriu va acudir al xou de Pablo Motos per presentar ‘Madres paralelas’, el nou film d’Almodóvar

Penélope Cruz revela a ‘El hormiguero’ l’actriu que va ser la seva referent: «Vaig tenir una obsessió amb ella»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Penélope Cruz va visitar ahir ‘El hormiguero’ per promocionar la nova pel·lícula que protagonitza: ‘Madres paralelas’, el nou film de Pedro Almodóvar, que arriba aquest divendres 8 d’octubre als cines.

L’actriu internacional va recordar com va ser l’«intens» rodatge de la pel·lícula i Pablo Motos li va preguntar com ho feia per després oblidar-se del rodatge quan tornava a casa: «Es quedava el personatge a la feina. Vam assajar quatre mesos després, no feia més de 5 o 6 preses perquè el teníem molt ben preparat».

Notícies relacionades

El presentador li va preguntar si aquest havia sigut el paper «més complicat» que havia fet al costat del director: «Potser sí, però no ho dic com una queixa... Al contrari com ‘quin gran regal m’ha fet una vegada més’», va explicar ella, que va puntualitzar: «Els altres també eren preciosos i molt complexos, sempre ha confiat en mi per donar-me personatges en els quals no m’havia vist abans. Però és veritat que han sigut mesos intensos. Aquesta protagonista és una supervivent».

Penélope va parlar de la «passió» que continua sentint per la interpretació, una cosa que «mai se’m gasta, sempre comença de zero cada personatge, cada rodatge». «El primer dia et juro que sempre penso que em faran fora», va confessar. A més, va revelar que Meryl Streep es va convertir en la seva principal inspiració: «Vaig tenir una obsessió molt gran amb Meryl Streep. Després me l’he trobat alguna vegada i l’enganxo i li faig petons d’àvia. És tan agradable i humil... Per mi, és una gènia», va dir.