Duel televisiu

‘En el punto de mira’ i ‘Equipo de investigación’ s’emetran per primera vegada en directe pel volcà de La Palma

El programa de Cuatro i el de La Sexta s’enfrontaran aquest divendres amb edicions especials des de l’illa

‘En el punto de mira’ i ‘Equipo de investigación’ s’emetran per primera vegada en directe pel volcà de La Palma
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Equipo de investigación’ i ‘En el punto de mira’ es reinventen aquesta setmana amb motiu del volcà en erupció de La Palma. Aquest divendres, 24 de setembre, tant el programa de La Sexta com el de Cuatro s’emetran per primera vegada en directe per informar en temps real de tot el que està ocorrent a la zona de la catàstrofe. 

Aquest dimecres, ‘En el punto de mira’ va anunciar la posada en marxa d’aquesta edició especial que estarà presentada per Ana Terradillos. Des d’un control de realització, la periodista s’encarregarà de donar pas als seus companys Verónica Dulanto, Boro Barber, María Miñana i Alejandro Rodríguez, enviat especial de ‘Cuatro al día’. Tots ells informaran in situ de tot el que vagi ocorrent a la zona zero. 

«Volem revolucionar la manera de fer investigació amb un directe constant sobre el terreny i sense plató», va avançar Juan Serrano, productor executiu del format, en el seu compte de Twitter. 

Notícies relacionades

Durant la tarda d’aquest dijous, el programa d’Atresmedia també ha avançat que demà serà sobre el terreny: «Per primera vegada en la història d’‘Equipo de investigación’, aquest divendres emetrem un especial en directe amb Glòria Serra i els seus reporters des de l’illa de La Palma». 

L’edició especial d’‘Equipo de investigación’ portarà per títol ‘El volcán’ i arrencarà l’emissió a les 22.15 hores, mentre que ‘En el punto de mira’ també estarà en directe des d’aquella mateixa hora a Cuatro.

Temes:

Cuatro La Sexta