A les 22.30 hores

José Luis Rodríguez Zapatero i Dabiz Muñoz, aquesta nit amb Ana Pastor a ‘El objetivo’

A més, la periodista conversarà amb Carolina Marín, Quique Peinado i Alfred García sobre la salut mental

José Luis Rodríguez Zapatero i Dabiz Muñoz, aquesta nit amb Ana Pastor a ‘El objetivo’

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Sexta emet aquesta nit, a les 22.30 hores, una nova entrega d’‘El objetivo’. En aquesta ocasió, José Luis Rodríguez Zapatero, expresident del Govern, estrenarà aquest dimecres les noves entrevistes de l’espai, que respondrà a preguntes sobre l’actualitat.

En aquest nou format també s’asseurà al plató Dabiz Muñoz, recentment triat millor cuiner del món. El xef madrileny, que encapçala el top 100 de ‘The best xef awards 2021’, serà entrevistat també per la periodista.

Aquesta setmana a ‘Mañana puedes ser tu’, Ana Pastor conversarà amb un altre famós sobre la salut mental i les seves vivències personals al respecte. La campiona olímpica de bàdminton, Carolina Marín, el guionista Quique Peinado o l’artista Alfred seran alguns dels convidats en aquesta temporada. 

Notícies relacionades

I una setmana més la periodista de Newtral.es, Lorena Baeza, desmentirà grans notícies falses de la història. Aquesta vegada és el torn dels mites que envolten Isabel I la Catòlica, que va ser reina de Castella al segle XV.

A més, aquest dimecres comptarem amb una taula d’anàlisi centrada en l’actualitat de la setmana. L’escriptor Edu Galán (‘La Síndrome Woody Allen’, ‘Mongolia’) ens acostarà a l’hemeroteca més irreverent i el periodista de Newtral.es, ‘Nanísimo’, tornarà a ‘El objetivo’ amb una nova edició de ‘Solo En América’.