Abans de l’estrena de ‘Masterchef Celebrity’

Pedro Sánchez torna a TVE: serà entrevistat dilluns al ‘Telediario 2’

El president del Govern torna a l’ens públic després de més d’un any sense acudir a cap dels seus espais

Pedro Sánchez torna a TVE: serà entrevistat dilluns al ‘Telediario 2’

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pedro Sánchez torna a RTVE. A punt de complir-se dos mesos de la seva última remodelació del Consell de Ministres i coincidint amb l’inici del nou curs polític, el president del Govern tornarà a concedir una entrevista el pròxim dilluns 13 de setembre en un dels espais informatius de la cadena pública.

Per ser més exactes, Carlos Franganillo serà l’encarregat de preguntar en directe al cap de l’executiu sobre els principals assumptes de l’actualitat en la segona edició del Telediario. L’entrevista es realitzarà des del palau de la Moncloa, seu de la presidència del Govern i lloc que s’està convertint en habitual d’aquest tipus d’ocasió.

L’entrevista de Carlos Franganillo a Pedro Sánchez en la segona edició del Telediario no només es podrà seguir a La 1 de TVE, sinó que també es podrà seguir a través del Canal 24 horas, Radio 5, RTVE Digital i RTVE Play.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Sánchez torna a l’ens públic després de més d’un any sense acudir a cap dels seus espais. De fet, l’última vegada que Pedro Sánchez va concedir una entrevista a un programa d’RTVE va ser a ‘La hora de La 1’ amb Mónica López el 7 de setembre de l’any 2020.

La nova visita de Pedro Sánchez a RTVE també es produeix després de l’arribada de José Manuel Pérez Tornero a la presidència de l’ens i el mateix dia en què s’estrena la sisena temporada de ‘Masterchef Celebrity’, ‘talent’ culinari en què, en aquesta ocasió, participaran famosos com Terelu Campos, Victoria abril, David Bustamante i Samantha Hudson, entre d’altres.