Molt taxatiu

El motiu pel qual la cita de l’Alma i el Ricardo no va acabar bé a ‘First Dates’: «Moralment és una barbaritat»

El comensal també va assegurar en el ‘dating’ que no prendria «ni dues cerveses» amb aquest tipus de persones

El motiu pel qual la cita de l’Alma i el Ricardo no va acabar bé a ‘First Dates’: «Moralment és una barbaritat»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’Alma i el Ricardo són un exemple que traspassar una línia vermella pot ser motiu de fracàs al restaurant de ‘First Dates’. Aquesta professora de francès de Marbella no s’esperava per on aniria la cita quan va parlar dels seus animals: «¿T’agraden? Perquè tinc tres gosses. La galga és molt velleta, té 17 anys i en porta tres amb mi, va ser el rebuig d’un caçador».

«Soc caçador, però és caça selectiva», va revelar el Ricardo en un moment del seu sopar. «M’has matat, no puc estar amb un caçador, mai de la vida. Ni prendre’m dues cerveses», va contestar l’Alma després de conèixer la desconeguda dada de l’home amb qui va compartir cita.

Posteriorment, la professora de Marbella va assegurar que no podia amb la filosofia dels caçadors: «Igual que no em podria asseure amb un torero. No puc entendre que es disfruti matant un animal ni torturant-lo, i això em trenca l’esquema d’aquesta persona, perquè moralment és una barbaritat».

Notícies relacionades

Després de conèixer la seva opinió, el Ricardo va intentar defensar-se i li va explicar a l’Alma que la caça que practicava era «amb guàrdies i eren animals malalts, amb problemes...», una cosa que no va convèncer l’Alma: «Això és el que es diu sempre, no ens enganyem».

En els últims minuts de la cita, com era previsible, les seves posicions oposades sobre la defensa dels animals van ser determinants en ‘La decisió final’, ja que cap dels dos va voler tenir una segona cita amb l’altre. «Potser he sigut una mica brusca durant el sopar per dir-li que no em prendria ni una cervesa amb un caçador, però aquí tindríem bastants desacords», va assegurar l’Alma abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.

Temes:

First dates