Requisit indispensable

Cristian revela el que el torna boig d’un noi a ‘First Dates’: «Uns bons peus de 43 o 44 cap endavant»

Aquest tatuador també va reconèixer que ja coneixia la seva cita a Instagram: «Vaig anar darrere d’ell perquè em va agradar»

Cristian revela el que el torna boig d’un noi a ‘First Dates’: «Uns bons peus de 43 o 44 cap endavant»

CUATRO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘First Dates’ rep diàriament persones amb tot tipus de gustos. Aquest és el cas del Cristian, un tatuador tarragoní de 34 anys, que va arribar al restaurant del ‘dating’ de Cuatro deixant ben clar els requisits que hauria de tenir el seu prototip d’home ideal: «Busco un noi que sigui més viril. Quan veig els braços marcats amb les venes, un bon nas, uns bons peus de 43/33 cap endavant, em torno boig».

Mentre esperaven la persona amb la que soparia, Cristian també va parlar amb Lidia Torrent sobre les raons que el van portar a ocultar la seva homosexualitat durant gran part de la seva vida. «Fa molt poc que vaig sortir de l’armari, quatre anys. Suposo que per l’entorn, pel poble on visc...», va explicar el tatuador. 

«Vaig intentar buscar l’amor amb una noia, però no vaig poder. Sempre m’escapava, vivia fora i feia la meva vida. Al final no vaig poder més i vaig haver de sortir de l’armari. Em vaig començar a aprimar i tot, era simplement perquè no era feliç», va assegurar durant els seus primers minuts en el programa de Cuatro.

Posteriorment, Cristian va saber que compartiria sopar amb el seu homònim Cristian, un entrenador de vòlei barceloní de 36 anys, que resultava molt familar al tatuador de Tarragona: «Et conec. Et tinc a Instagram des de fa mig any o així. Crec que hem parlat algun dia».

«Vaig anar darrere d’ell perquè em va agradar el perfil. Té una característica que m’agrada molt dels nois, que siguin calbs o rapats. Em vaig fixar en ell però no va quallar en aquell moment», va explicar el tatuador en un dels totals davant les càmeres del ‘dating’ presentat per Carlos Sobera.

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula del restaurant, el cert és que els dos van tenir una important connexió al llarg del sopar. De fet, els dos Cristians van prendre les postres en el reservat, fent-se un apassionat petó tal i com els proposaven els jocs: «Em torna boig sentir l’ofegament d’un home a sobre».

En els últims minuts de la cita, el gran ‘feeling’ que tots dos van sentir va ser determinant a ‘La decisió final’, ja que els dos Cristians van voler tenir una segona cita per continuar coneixent-se. «Vull continuar coneixent-lo i veure si podem arribar a alguna cosa més», va explicar l’entrenador barceloní abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.