Audiències TDT

FDF lidera per sobre de Nova com la temàtica més vista de l’agost

La cadena de Meidaset aconsegueix prendre el lideratge a la d’Atresmedia per segon mes consecutiu

FDF lidera per sobre de Nova com la temàtica més vista de l’agost

FDF

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

FDF tanca el mes d’agost com la cadena de la TDT líder. Ho fa per segon mes consecutiu, després d’arrabassar la primera plaça a Nova. La cadena de Mediaset aconsegueix el 2,7%, una dècima més que al juliol, amb la qual cosa avantatja en dues dècimes la d’Atresmedia, que es queda en el 2,5% (+0,1%).

Notícies relacionades

La tercera posició l’ocupa Energy, que després de créixer dues dècimes s’iguala amb Nova i firma el 2,5%. Per la seva banda, Trece també puja una dècima i es queda amb un bon 2,4% en el còmput d’agost. Divinity tanca el ‘top 5’ amb una pujada brutal de cinc dècimes, fins al 2,3%, gràcies al l’èxit de ‘Love is in the air’.

Neox també millora dues dècimes i es queda amb el 2% de mitjana. El segueix DMAX amb l’1,8% (+0,1%). Paramount Network es queda amb la mateixa quota que el mes anterior, l’1,7%, la mateixa dada que Teleesport, que millora dues dècimes. La resta també creixen: Mega anota l’1,6% (+0,2%), Atreseries firma l’1,6% (+0,2%) i DKISS el 1,3% (+0,2%). Gol també experimenta una gran pujada del 0,5% més fins a quedar-se amb l’1,2%.