Duel de concursos

Telecinco compleix el seu pla i enfronta ‘Alta tensión’ contra ‘Pasapalabra’ després de l’aparador del ‘prime time’ a l’estiu

Christián Gálvez revela que el programa ocuparà la franja de ‘Sálvame Tomate’ a partir del pròxim 6 de setembre

Telecinco compleix el seu pla i enfronta ‘Alta tensión’ contra ‘Pasapalabra’ després de l’aparador del ‘prime time’ a l’estiu

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La nova temporada televisiva ens portarà un nou duel de concurs a la franja prèvia a la dels informatius nocturns. Christián Gálvez ha revelat aquest dilluns que ‘Alta Tensión’ abandona l’‘access prime time’ per enfrontar-se contra ‘Pasapalabra’ a partir del pròxim dilluns, 6 de setembre, estratègia que YOTELE va avançar en exclusiva fa unes setmanes.

D’aquesta manera, el concurs conduït per Christián Gálvez ocuparà la franja que actualment ocupa ‘Sálvame Tomate’ abans de l’informatiu, i en la qual fa uns mesos també va intentar competir contra ‘Pasapalabra’ amb una versió renovada d’‘El precio justo’ tot i que sense èxit.

Notícies relacionades

Aquest canvi d’horari es tracta d’una estratègia més que meditada per Mediaset. Tal com aquest portal va explicar a finals del mes de juny passat, el grup audiovisual va encarregar la producció d’‘Alta Tensión’ específicament per enfrontar-se contra el format presentat per Roberto Leal, però Telecinco ha realitzat una espècie de preestrena estiuenca de l’espai en un important aparador televisiu com és el ‘prime time’.

EN ELABORACIÓ