Quart single de l’artista

Així sona ‘Verde Amarillo Azul’, el nou tema de Carol Rovira (’#Luimelia’) i Anthony Ocaña

La cantant i actriu ha publicat el seu quart single al costat del compositor dominicà

Així sona ‘Verde Amarillo Azul’, el nou tema de Carol Rovira (’#Luimelia’) i Anthony Ocaña
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carol Rovira, cantant i actriu coneguda pels seus papers en sèries de televisió com ‘#Luimelia’ i ‘Amar es para siempre’, acaba de llançar el seu quart single al costat del compositor dominicà Anthony Ocaña. ’Verde Amarillo Azul’, títol del tema, ja està disponible a totes les plataformes digitals.

Inspirat en els ritmes del reggae, en la música andina i caribenya, la cançó ret homenatge a la regió on va créixer la mateixa Carol, el delta de l’Ebre. El seu títol fa referència al cicle de transformació que experimenten els camps d’arròs que tant caracteritzen aquesta reserva natural.

’Verde Amarillo Azul’ és «un cant a l’amor cap a la vida, la naturalesa i el benestar de tornar a casa» que beu de la influència d’artistes com Bob Marley, John Lennon, Natalia Lafourcade, Silvana Estrada o Vicente García. Temes com ‘D’yer Mak’er’ de Led Zeppelin o ‘The tide is high’ de Blondie són altres dels seus referents.

Notícies relacionades

Aquest projecte va començar arran del confinament, quan Carol es va animar a escriure les seves primeres cançons ‘Almas Viejas’ i ’Como Ninguna’, inspirades en els personatges de ‘#Luimelia’, que acaba de llançar la seva quarta temporada a Atresplayer Premium.

Borja González Santaolalla, director de la sèrie, va decidir incloure aquests dos temes com a part del ‘soundtrack’ del spin-off d’‘Amar es para siempre’. A partir d’allà, la cantant va decidir unir-se amb Anthony Ocaña per continuar fent més música junts.

Temes:

Carol Rovira