Declaracions a Praga

‘Todo es verdad’ aconsegueix parlar amb Martin Czehmester, soci de José Luis Moreno: «És la persona més legal»

Un reporter del programa de Risto es va desplaçar fins a Praga per parlar amb l’actor txec

‘Todo es verdad’ aconsegueix parlar amb Martin Czehmester, soci de José Luis Moreno: «És la persona més legal»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Una setmana més, ‘Todo es verdad’ va dedicar la seva entrega d’aquest dimarts a la denominada ‘Operació Titella’, en la qual està implicat el productor José Luis Moreno. En aquesta ocasió, el programa de Risto Mejide i Marta Flich va aconseguir parlar en exclusiva amb l’actor Martin Czehmester, un dels rostres habituals de les produccions de l’empresari en televisió a finals dels 90 i principis dels 2000. 

Segons explica el programa, en el sumari de la investigació apareix que té un pis a la República Txeca valorat en 700.000 euros, així com cotxes i propietats de luxe que José Luis Moreno hauria posat al seu nom. A més, Martin apareix com a administrador únic de societats que el ventríloc utilitzava per a la falsificació de factures

Aitor Antépara, reporter de ‘Todo es verdad’, es va desplaçar aquest dimarts fins a Praga (República Txeca) per entrevistar en exclusiva Martin Czehmester, que va intentar desvincular-se de les acusacions que planegen sobre ell. «Si he fet res dolent, ve la policia i em deté. No poden dir res perquè no he fet res. La policia sap on soc», va assegurar. 

Notícies relacionades

«No he fet res pel que no pugui tenir la meva consciència neta. De mi poden parlar el que vulguin, no em fot gens perquè sé que no és veritat», va afegir durant la seva conversa amb el periodista. El txec va afirmar a més que no té intenció de tornar a posar-se davant les càmeres del nostre país: «Mai he volgut treballar a Espanya. Bé, a Espanya sí, però no a la tele»

«Si em truca la policia per dir-me que he d’anar a declarar, encantat, agafo l’avió i hi vaig», va insistir Martin, que també va voler sortir en defensa de Moreno: «Conec el cap des de fa mil anys i és la persona més legal que tot Espanya pot tenir».

Temes:

Cuatro