Van començar amb mal peu

La incòmoda trobada entre Judith i Miguel a ‘First dates’: «No faig dos petons»

La jove va explicar que no segueix el «protocol» habitual a l’hora de saludar una persona

La incòmoda trobada entre Judith i Miguel a ‘First dates’: «No faig dos petons»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com un unicorn. Així es va definir Judith durant el seu pas per ’First dates’, fent referència a les «pintes d’arc de Sant Martí» que porta per la seva acolorida melena: «A més, soc una persona una mica rara, amb moltes manies i qualitats específiques». Quant als seus interessos, va explicar que li agradaria treballar amb la seva veu: «M’agraden les locucions, el doblatge... coses així». 

Per casualitats del destí, Judith va conèixer al restaurant Miguel, un locutor que sap imitar les veus de personatges com Mickey Mouse. Tot i que ell va comentar que estava buscant «la seva rateta», ella va explicar que s’identifica «amb una gata». «M’han saltat les alarmes. No soc una rateta, no soc una persona dòcil», va afirmar. 

La primera trobada entre tots dos va estar marcada per certa incomoditat, ja que Miguel no sabia que Judith mai saluda amb dos petons al conèixer algú. «No faig dos petons, ho sento. Soc una mica maniàtica», li va explicar mentre la seva cita s’acostava: «No m’agrada fer dos petons, només a la família i tal. No m’agrada aquest protocol».

Notícies relacionades

Després d’aquesta espècie de ‘cobra’, Judith va reconèixer que la situació havia sigut «una mica violenta». «No acostumo a fer dos petons, la gent que em coneix ho sap. Però clar, una persona nova se sorprèn. Potser li ha semblat una mica estrany», va reconèixer. «En un primer moment em va sorprendre. Però sí que conec casos de gent que no té aquest costum i ho respecto», va apuntar ell en els seus totals a càmera. 

Tot i que Miguel sí que va mostrar interès a conèixer Judith en una segona cita, ella no va veure possibilitats que sorgís una relació. «No m’ha encaixat. Tenim moltes coses en comú, però no he sentit aquesta espurna», va argumentar.

Temes:

First dates