Via telemàtica

Risto reapareix a ‘Todo es verdad’ després del seu positiu en Covid a continuació d’haver-se vacunat: «Et cau el món sobre»

El presentador va començar a tenir símptomes 24 hores després que li administressin la segona dosi i gràcies a això l’ha passat lleu

Risto reapareix a ‘Todo es verdad’ després del seu positiu en Covid a continuació d’haver-se vacunat: «Et cau el món sobre»

Cuatro

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Risto Mejide va ser apartat la setmana passada de ‘Todo es mentira’ després d’haver donat positiu en Covid, un contagi que s’ha estès a la seva companya a la taula, Marta Flich. El presentador va reaparèixer ahir a ‘Todo es verdad’, l’‘spin off’ de l’espai de Cuatro que s’emet en ‘prime time’, i ho va fer de forma telemàtica per conduir el programa i relatar també la seva experiència amb el virus.

El publicista va explicar que va començar trobant-se «regular» vint-i-quatre hores després de rebre la segona dosi de la vacuna, per la qual cosa ho va atribuir a aquests possibles efectes secundaris: «Va ser una nit complicada, amb símptomes estranys i molt pròxims a la febre i esgarrifances», va explicar.

No obstant, va ser després de sotmetre’s a un test a Mediaset quan es va assabentar que havia donat positiu: «Aquell moment ho recordaré sempre per la incertesa que et ve a sobre». «Quan reps aquesta notícia, et cau el món al sobre. Us puc assegurar que em vaig tancar al lavabi i vaig començar a pensar en la meva família. Va ser un moment que no li desitjo a ningú», va comentar.

Notícies relacionades

Risto va voler enviar un clar missatge a favor de les vacunes i en contra dels que hi reneguen: «Gràcies a la vacuna no he patit els símptomes que podria haver patit i que hem vist en milers de persones», va afirmar, per després afegir: «Els símptomes són lleus i això és gràcies a la vacuna», afegia. 

El presentador va explicar que va rebre «molts missatges de recolzament de gent tan meravellosa» i també alguns de «no tan meravellosos», de gent «que et desitja la mort, la dels teus éssers estimats i que demanen que el virus faci la seva feina. Això ho demana gent que és negacionista», va afirmar taxatiu.

Temes:

Risto Mejide