Entrevista a la pública

Echenique critica a TVE l’acomiadament de Cintora: «Espero que la direcció de la casa rectifiqui»

El de Podem va participar en ‘La hora de La 1’, on ha demanat la continuïtat del programa

Echenique critica a TVE l’acomiadament de Cintora: «Espero que la direcció de la casa rectifiqui»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir Pablo Echenique va acudir a ‘La hora de La 1’, el programa que ara condueix Igor Gómez després de la destitució sobtada de Mónica López. El de Podem va acudir per fer balanç, entre altres coses, de les modificacions que ha fet Pedro Sánchez en l’executiu.

«Aquesta remodelació competeix exclusivament al president del Govern. Crec que seria prematur avaluar els canvis, crec que la ciutadania el que espera d’un Govern són polítiques públiques i, bé, si el canvi a Vivenda permet canviar els lloguers o el canvi a Justícia permet derogar la llei mordassa, doncs hauran sigut canvis positius i, en el futur, serem capaços de saber-ho», va afirmar el portaveu parlamentari del grup.

Va ser en el seu comiat quan Echenique va aprofitar per transmetre un dard a la pública, que també es troba en un procés de canvis des que José Manuel Pérez Tornero en va assumir la direcció: «Un plaer ser aquí i espero que puguem continuar venint», va començar dient en el tram final de l’entrevista.

Notícies relacionades

«Espero que la direcció de la casa rectifiqui i que continuï havent programes en què parleu de política, en què parleu dels problemes de la gent...», va dir sense tallar-se el científic del CSIC, que incidia: «Com aquest programa o com el programa de Jesús Cintora». «Doncs queda dit», va afegir tímidament el presentador.

Echenique estava fent referència a l’acomiadament del presentador de ‘Las cosas claras’, programa que, com ja va avançar aquest portal, té previst desaparèixer de cara a la temporada que ve, quan serà substituït per un format d’actualitat però sense entrar en el debat polític.