A les 23:00 hores

Gran final de ‘Top Star’: 7 artistes intentaran alçar-se aquesta nit amb la victòria final a Telecinco

Els mentors rebran 5.000 euros extra per apostar pel seu favorit per cada programa que hagin guanyat

Gran final de ‘Top Star’: 7 artistes intentaran alçar-se aquesta nit amb la victòria final a Telecinco
1
Es llegeix en minuts

Telecinco emet aquesta nit, a les 23:00 hores, la gran final de ‘Top Star: ¿Cuánto vale tu voz?’. En aquest últim programa del talent presentat per Jesús Vázquez, els set guanyadors de les gales setmanals tornaran a veure’s les cares.

Notícies relacionades

Brequette, que es va emportar 16.000 euros de la mà de Risto Mejide; Joana Jiménez, la coplera que va guanyar 25.000 euros després que Risto apostés per ella; Álex Escribano, l’artista valencià que va guanyar 13.000 euros apadrinat per Isabel Pantoja; Andrea Paracouto, elegida per Danna Paola i guanyadora de 25.000 euros; Luciano Pabón, actor i model argentí que va aconseguir 30.000 euros gràcies a l’aposta de Risto; Angélica Leyva, que es va emportar 18.000 euros gràcies a la licitació de Pantoja; i Sislena, per la que Risto va apostar 24.000 euros, es disputaran la victòria final del format.

Els mentors rebran 5.000 euros extra per apostar pel seu favorit per cada programa que hagin guanyat, de manera que seran tres els finalistes. Només un d’ells, elegit per ‘Los 50’, es proclamarà guanyador.