A les 22:50 hores

Verdeliss acompanya aquesta nit ‘Viajeros Cuatro’ en el seu recorregut per Navarra

Les cantants Anne Lukin i Maialen Gurbindo també seran amfitriones de l’equip encapçalat per Pablo de Miguel en aquesta entrega

Verdeliss acompanya aquesta nit ‘Viajeros Cuatro’ en el seu recorregut per Navarra

MEDIASET

2
Es llegeix en minuts

Cuatro emet aquesta nit, a les 22:50 hores, una nova entrega de la quarta temporada de ‘Viajeros Cuatro’. Després del seu pas per les Balears i les Canàries i el seu recorregut per Granada, l’espai posa rumb al nord d’Espanya per descobrir alguns dels secrets i conèixer els grans atractius turístics, naturals, històrics i gastronòmics de Navarra.

L’exitosa youtubera Estefanía Unzu, coneguda com a Verdeliss, mostrarà la casa on viu a Pamplona i presentarà el seu marit i els seus set fills abans de disfrutar d’un berenar als Jardins de la Taconera, els més antics de la capital, que acullen cérvols, ànecs i cignes, entre altres animals. A més, recorreran les muralles de la ciutat i visitaran la catedral, on podran ascendir fins a una de les seves torres, no oberta al públic, i el baluard de Labrit, del qual podran recórrer un dels seus passadissos.

També a la capital i de la mà de Jokin Zuasti, corredor de Sanfermín amb mig segle d’experiència davant dels toros, ‘Viajeros Cuatro’ pujarà al balcó de l’Ajuntament on té lloc el tradicional ‘chupinazo’ i descobrirà els punts clau del recorregut de les tancades. A més, degustaran uns pintxos, visitaran el Gran Hotel La Perla, que allotjava l’escriptor Ernest Hemingway, i degustaran les propostes gastronòmiques del xef Koldo Rodero al seu restaurant, reconegut amb una estrella Michelin.

Amb la cantant Anne Lukin (‘Operación Triunfo’), el programa viatjarà fins a la localitat d’Olite, poble medieval que visitava quan era petita i que acull un castell, que és el monument més visitat de Navarra. Al costat de la seva companya en el concurs, Maialen Gurbindo, recorreran en bugui les Bardenas Reales de Navarra, parc natural reconegut com a Reserva de la Biosfera que presenta un paisatge semidesèrtic a tot just 70 quilòmetres del Pirineu.

Notícies relacionades

Amb Mikel Urmeneta, dibuixant i confundador de la «fàbrica de dibuixos» Kukuxumusu, visitaran Elizondo, on estiuejava amb la seva família i on va néixer la seva vena artística, i coneixeran la vall del Baztán, que acull el misteriós univers de les bruixes de Zugarramurdi. Allà s’endinsaran en les seves impressionants coves. Durant el recorregut, a Ultzama tastaran el típic mató navarrès, que té un gut fumat característic arran de la seva elaboració al caliu de dues pedres incandescents.

L’aventurer i monitor de capoeira Jon Quel, segon classificat al ‘reality show’ ‘El Condor quistadel Caribe’ (ETB), mostrarà les foces de Lumbier i Arbayún, dos colls esculpits pels rius Irati i Salazar al llarg de milions d’anys. Finalment, amb el mecànic, moter, ‘instagrammer’ i actor Ahikar Azcona, ‘Viajeros Cuatro’ visitarà Estella i amb el jove aizkolari Iker Vicente s’internaran en l’exuberant Selva d’Irati, la segona fageda-avetar més extensa i més ben conservada d’Europa.

Temes:

Cuatro