Vídeo

La nova misteriosa promo d’Antena 3: ¿Guanyarà Pablo Díaz el pot de ‘Pasalabra’?

El concursant podria alçar-se amb els més d’1,7 milions d’euros acumulats en una de les pròximes entregues del programa

La nova misteriosa promo d’Antena 3: ¿Guanyarà Pablo Díaz el pot de ‘Pasalabra’?

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts

El pot de ‘Pasapalabra’, que actualment ascendeix a més d’1,7 milions d’euros, podria ser més a prop de Pablo Díaz. Antena 3 ha publicat aquest divendres una nova i misteriosa promo en què es mostra el concursant veterà en un moment bastant ple tensió i emoció amb 24 encerts.

En el vídeo en qüestió, es pot veure el Pablo a tan sols una lletra (la X) de superar amb èxit la prova final amb més de 50 segons de temps restant. El concursant es queda bocabadat davant aquesta situació, fent una espècie d’escarafalls com a reacció després de quedar-se amb una mica desorientat.

Notícies relacionades

La cadena d’Atresmedia Telecinco avança que això passarà «ben aviat», però de moment no ha posat una data exacta a l’esdeveniment esperat. En cas de produir-se, la victòria del Pablo arribaria després que el músic hagi complert més de 250 programes al concurs presentat per Roberto Leal.

Per ser més exactes, fins al moment, Pablo Díaz ha guanyat més de 204.600 euros en els 251 programes que fa que concursa al format d’Antena 3. Actualment, el violinista viu un duel acarnissat amb Javier Dávila des de fa més de 70 entregues.