Entrevista a ‘Salvados’

Tebas, en evidència amb Gonzo pel seu profund desconeixement del futbol femení: «No vaig veure la final de Champions»

El president de La Liga també va intentar justificar el seu milionari sou enmig de la crisi

Tebas, en evidència amb Gonzo pel seu profund desconeixement del futbol femení: «No vaig veure la final de Champions»
1
Es llegeix en minuts

Javier Tebas –president de LaLiga–. Aquest últim no va tenir objeccions a transmetre el que pensava sobre alguns dels temes que li va preguntar el presentador

Un dels moments que va cridar més l’atenció va ser quan va confessar el seu desconeixement quant al futbol femení. En una època en què Espanya despunta amb cada vegada més llicències i equips, amb jugadores referents, amb títols, Gonzo li va preguntar si va veure la final de la Champions femenina, que van guanyar les jugadores del Barça: «No», va admetre, com tampoc va saber dir els noms de les que van marcar els gols de la victòria. 

Preguntat pel futur d’aquest futbol femení: «M’interessa com a institució», va assenyalar, «però, evidentment, si pensem que serà com el masculí, ens equivoquem», va concloure.

Notícies relacionades

El gallec va treure un retall de premsa en què Tebas assegurava que «caldria reduir els salaris» al futbol a causa de la crisi de la Covid-19. «No obstant, vostè ha aconseguit el millor sou des que és president de LaLiga: 3,5 milions d’euros. ¿Està vostè al marge de la crisi?», li va preguntar el presentador, posant en un compromís el president de La Liga. 

«No, jo també estic en la crisi. El que passa que aquesta moda d’abaixar sous, sobretot els CEO de companyies, m’agradaria saber quant temps se l’han reduït. D’altra banda, ¿vostè sap el que jo faig amb el meu sou? Potser és molt millor el que faig que abaixar-me el sou», va afegir, al·ludint a una possible tasca social. «És una pregunta una mica demagògica. Si guanyo això serà perquè ho han decidit, jo no ho he demanat», es va justificar.

Temes:

Salvados