Inesperada visita

El Joker busca l’amor a ‘First dates’: «Tinc l’ànima trencada en mil trossos»

El Daniel va acudir al ‘dating show’ de Cuatro caracteritzat com el mític personatge de ficció

El Joker busca l’amor a ‘First dates’: «Tinc l’ànima trencada en mil trossos»
1
Es llegeix en minuts

El Daniel va entrar al restaurant de ’First dates’ sense passar desapercebut. El barceloní, de 36 anys, va participar en el ‘dating show’ de Carlos Sobera caracteritzat com el Joker. «Soc el bufó del riure i de la diversió», va confessar davant el presentador del format. 

«Una vegada vaig voler riure’m del món i el món es va riure de mi. Tinc l’ànima trencada en mil trossos i tinc un cor molt gran que ha quedat fet miques. Estic intentant recompondre’l», va confessar davant les càmeres del programa. 

Notícies relacionades

Mentre esperava la seva cita, el Daniel va comentar que el seu nom artístic és Dan Glam. «Soc rock and roll, diversió, entreteniment», va explicar el comensal, que va revelar el motiu pel qual va decidir ficar-se a la pell del personatge de ficció: «Sobrevisc com a pallasso. El Joker és la classe, l’elegància i el caos. És impredictible, això m’arriba». 

El Daniel va conèixer a ‘First dates’ la Kristzina, que en un primer moment va quedar impactada al veure que soparia amb un home disfressat. La vetllada va transcórrer amb normalitat i ell va estar disposat a continuar coneixent-la, però ella va preferir no tenir una segona cita: «M’agradaria seguir en contacte, podem quedar com a amics»

Temes:

First dates