S’afegeix a l’equip

‘Pasapalabra’ fitxa Cristina Alvis com a copresentadora: així va ser el seu debut en el concurs

S’incorpora al programa d’Antena 3 per presentar els aspirants que s’enfronten a ‘La silla azul’

‘Pasapalabra’ fitxa Cristina Alvis com a copresentadora: així va ser el seu debut en el concurs
1
Es llegeix en minuts

‘Pasapalabra’ va començar la seva entrega d’aquest dimarts, 27 d’abril, amb una important novetat. El concurs d’Antena 3 va presentar Cristina Alvis, que s’afegeix a l’equip del programa en qualitat de copresentadora per introduir els aspirants que es baten en duel en ‘La silla azul’, com va explicar ahir Roberto Leal

«Seràs la responsable d’un moment tens», l’avisava el presentador a la seva nova companya, que afirmava que està «molt contenta» amb la seva incorporació. Tot seguit, Cristina es va estrenar a ‘Pasapalabra’ presentant Javier: «Ahir ens va donar un ‘rosco’ d’infart, a puntet de guanyar. Avui sembla que ve tranquil». 

Quant a Mariví, la nova aspirant, va apuntar que li sembla «un programa difícil però molt interessant». «No sé si els culpables que sigui aquí són els seus fills», va afegir la copresentadora davant la malaguenya, que va aprofitar per enviar-los una salutació.

La trajectòria de Cristina Alvis

Notícies relacionades

Cristina Alvis debuta com a presentadora de ‘Pasapalabra’, tasca que ja va exercir a ‘Ahora Caigo’ durant cinc temporades. En el concurs d’Arturo Valls també s’encarregava de donar la benvinguda als concursants. 

Actriu i presentadora, Alvis va estudiar psicologia a la Universitat del País Basc. Al llarg de la seva trajectòria davant les càmeres, s’ha posat al capdavant dels espais ‘DVD Magazine’ i ‘Cinemagazine’. A més, ha participat en les sèries ‘La que se avecina’ i ‘Cuestión de sexo’

Temes:

Pasapalabra