Presenta nova obra

José Sacristán parla a ‘El Hormiguero’ després de rebre la segona dosi: «Els tontos negacionistes maten»

El popular actor va enviar un missatge contra els antivacunes i va reflexionar sobre les pròximes eleccions a Madrid

José Sacristán parla a ‘El Hormiguero’ després de rebre la segona dosi: «Els tontos negacionistes maten»
1
Es llegeix en minuts

José Sacristán va acudir ahir de visita a ‘El Hormiguero’ per presentar ’Señora de rojo sobre fondo gris’, una nova obra que protagonitza a Madrid basada en l’obra de Miguel Delibes. L’actor va acudir al programa després d’haver rebut la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus.

«He rebut avui la segona dosi i voldria posar èmfasi que la gent ho faci perquè la niciesa és homicida i el tonto negacionista mata. Cal vacunar-se, protegir i observar totes les mesures que ens proposen», va expressar Sacristán, que va despertar els aplaudiments de Pablo Motos: «Així es comença una entrevista».

A més, Sacristán es va referir a Vox per una de les seves promeses electorals: «Hi ha un partit polític que en el seu programa ha posat que eliminarà el toc de queda: ¿Però què cony és això? En principi, perquè no és un caprici això del toc de queda i perquè no es pot eliminar, així com així, perquè és una mesura de protecció».

Notícies relacionades

Sobre les pròximes eleccions a la Comunitat de Madrid, Sacristán va dir: «Estic fins al capdamunt dels paternalismes, com si algú sempre tingués la culpa del que ens passa. Els polítics són professionals de la política i saben que tenen un auditori, crec que no som gaire millors que la classe política que ens representa perquè som els que els aclamem, són allà per nosaltres. L’exercici ha de fer-lo la mateixa societat», va afirmar.

«Que l’esquerra es mobilitzi no vindria malament per impedir que certes posicions polítiques assoleixin certes instàncies del poder», va expressar l’actor, que afirma que no accepta «de la nova esquerra» la sensació «d’immediatesa, com si abans no hagués passat res. Jo ho identifico amb la impaciència dels mals aprenents i una de les conseqüències és la disparitat i la falta d’objectiu concret». L’actor també va opinar sobre els partits de dreta: «La dreta sap que no té votants, té feligresos. Per descomptat cal vacunar-se i cal votar. No anar a votar és d’imbècils».

Temes:

El hormiguero