L’important no és com comença

La decepció de la Mila al veure la seva cita de prop a ‘First dates’: «Tenia molta calba i els cabells blancs»

En el transcurs de la cita, la gaditana va anar canviant d’opinió, i va arribar a afirmar que el Rafael era «un home atent, educat i amb ganes de marxa»

La decepció de la Mila al veure la seva cita de prop a ‘First dates’: «Tenia molta calba i els cabells blancs»
1
Es llegeix en minuts

La Mila va creuar la porta de ‘First dates’ amb molta il·lusió i les expectatives molt altes. Aquesta ajudanta de cuina del Puerto de Santamaría (Cadis) va arribar al restaurant definint-se com una persona simpàtica, carinyosa, una mica despistada i que li agrada ajudar algú: «Prefereixo conèixer algú que estigui per mi. Si és romàntic i li agraden els detalls, doncs millor, perquè jo també ho soc».

La decepció no va tardar a arribar quan va conèixer de prop el Rafael, un músic de Ronda (Màlaga) del qual no va tenir una gaire bona primera impressió en els seus primers minuts a la barra: «No sé si va fer un gest i se li van veure la calba i els cabells molt blancs. Et juro que crec que per això gairebé caic».

«Físicament, no és el prototip de dona que jo imaginava o que m’agrada. ¿Per què? No ho sé massa bé, pel tipus de persona que a mi m’impacta», va afirmar el Rafael en un dels primers totals que va fer durant la seva visita a l’espai presentat per Carlos Sobera.

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que tots dos van oblidar les seves primeres impressions i es van conèixer més a fons. De fet, la Mila va anar canviant d’opinió sobre la seva cita a mesura que anava transcorrent el sopar: «El Rafael és un home atent, educat i amb ganes de marxa».

A ‘La decisión final’, es va confirmar el canvi de tendència, ja que tots dos van voler tenir una segona cita, i van finalitzarla seva vetllada amb un petó. «M’ha encantat la seva mirada i vull conèixer-la una miqueta més, si és amb música millor que millor», va assegurar el Rafael abans de marxar del restaurant de ‘First dates’.