Retrets i atacs

La gran bronca entre Gianmarco i Albalá: «Vas estar amb una tia i després la vas deixar per guanyar un ‘reality’»

Els dos concursants de ‘Supervivientes’ es van embolicar en una discussió arran de la prova del dia anterior

La gran bronca entre Gianmarco i Albalá: «Vas estar amb una tia i després la vas deixar per guanyar un ‘reality’»
1
Es llegeix en minuts

La gana i el cansament han fet que Gianmarco i Alejandro Albalá hagin perdut la paciència l’un amb l’altre. Els dos concursants de ‘Supervivientes’ es van barallar a causa de la prova del dia anterior, en la qual tots dos van competir contra Marta López i Olga Moreno. Tot i que l’organització els va donar l’opció de barrejar les parelles i equilibrar forces, cap va optar per aquesta opció.

«Jo mai he fet ‘Supervivientes’. Tu sí que has vingut aquí...», va començar a retreure-li Gianmarco, de manera que Albalá no es va quedar callat: «El ‘reality’ és la teva vida. Estàs nominat i et canvia la cara». Gianmarco no es va frenar i va dir a Alejandro que era un «amargat»: «¿Per què dius que estic amargat si jo no t’he insultat?», es queixava ell.

Notícies relacionades

Onestini va acusar Albalá de voler fer la prova «de manera fatal»: «Que volguessis competir contra dues noies em sembla molt lleig i molt covard». «Covard tu, que estàs donant una opinió que no està bé», es va queixar llavors Albalá, que li va etzibar: «Vinc a fer el meu concurs tranquil·lament. Vas estar amb una tia i després la vas deixar per guanyar un puto ‘reality’, tio», va dir en al·lusió a la seva relació amb Adara Molinero.

El tema es va començar a escalfar i Gianmarco l’hi va pagar amb la mateixa moneda: «El que fa aquestes coses per tenir fama ets tu. Perquè tu has anat amb persones més famoses que tu per tenir una miqueta de fama», va dir l’italià fent referència a les relacions d’Albalá amb Chabelita i Sofía Suescun.