Nova faceta

Mahi Masegosa i Dakota es converteixen en presentadores: així serà el seu programa de cites

El programa, que s’emetrà a l’‘app’ Ubeat, ajuntarà virtualment cada setmana joves solters

Mahi Masegosa i Dakota es converteixen en presentadores: així serà el seu programa de cites
1
Es llegeix en minuts

Mahi Masegosa i Dakota tenen nou projecte juntes. L’exconcursant de ‘Supervivientes’ i ‘Maestros de la costura’, amb la participant d’‘Hermano mayor’ i també ‘exsuperviviente’ (totes dues van coincidir) tindran el seu propi programa de televisió. Serà un programa de cites a Ubeat, la multiplataforma d’entreteniment de Mediapro.

El nou programa, el nom del qual s’anunciarà pròximament, busca donar resposta al que molts solters i solteres necessiten en aquests temps de Covid: poder conèixer gent i, per què no, enamorar-se sense haver de córrer els riscos que implica utilitzar les aplicacions per lligar en temps de pandèmia.

Notícies relacionades

Amb el llenguatge visual propi de les xarxes socials, ple de grafismes i colors, el programa ajuntarà virtualment cada setmana joves solters a la recerca de la seva mitja taronja, havent de respondre preguntes per conèixer-se millor i sempre sota l’atenta anàlisi de Mahi Masegosa i Dakota Tárraga, que seran les encarregades de dinamitzar les cites.

Tot i que el grup no ha avançat més detalls sobre l’emissió d’aquest nou format amb les dues ‘celebrities’ com a mestres de cerimònies, sí que ha obert ja el seu procés de càsting.