Sense símptomes

Xabier Fortes s’absenta de TVE: en quarantena per haver tingut contacte estret amb un positiu en Covid

Diego Losada substitueix el periodista al programa ‘La noche en 24 horas’

Xabier Fortes s’absenta de TVE: en quarantena per haver tingut contacte estret amb un positiu en Covid
2
Es llegeix en minuts

Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat no són els únics presentadors que han hagut de guardar quarantena per haver mantingut contacte estret amb un positiu en Covid. En aquesta mateixa situació es troba ara Xabier Fortes, presentador del programa ‘La noche en 24 horas’ de TVE. 

El periodista va haver de ser substituït ahir a la nit pel seu company Diego Losada, que va informar de la situació els espectadors. En una connexió prèvia amb l’informatiu, el periodista va voler aclarir el motiu de l’absència de Fortes: «Està bé i sense símptomes, està aïllat per un contacte estret»

Aquest mateix matí, davant els dubtes d’alguns espectadors que es van perdre l’explicació de Losada, el mateix Fortes ha comentat el motiu pel qual no apareixerà en pantalla durant els pròxims dies. «Aïllat per contacte amb contagiat però sense símptomes», ha recordat al seu compte de Twitter. 

La pregunta de Fortes que no va agradar a Podem

Notícies relacionades

La setmana passada, Fortes es va veure enredat en una polèmica després que Unides Podem l’assenyalés per una de les seves preguntes a Serigne Mbaye, fitxatge de Pablo Iglesias a les seves llistes per a les eleccions de la Comunitat de Madrid. «Em sorprèn aquesta manera d’orientar la pregunta. No era tan difícil, se m’ocorre: ¿que li sembla que Vox el vulgui deportar per presentar-se a les eleccions? Ens estem jugant la llibertat», va escriure Rafa Mayoral, diputat de la formació morada. 

El periodista va acabar esclatant després de la publicació d’un article que l’acusava de «suavitzar el missatge racista de Vox». «Això és el més delirant que he llegit en la meva vida. És fàcil desmuntar aquesta mentida, vagin a la web de RTVE i vegin l’entrevista. Segur que m’he equivocat en ocasions i també RTVE, però aquesta campanya acusatòria i difamant és indecent. ¡Quin horror!», va lamentar Fortes. 

Temes:

TVE