Nova incorporació

‘Todo es mentira’ fitxa Ángel Garrido després de la seva marxa de Ciutadans

L’expresident de la Comunitat de Madrid ha debutat aquest dilluns en l’espai presentat per Risto Meijde com a col·laborador

‘Todo es mentira’ fitxa Ángel Garrido després de la seva marxa de Ciutadans
1
Es llegeix en minuts

‘Todo es mentira’ incorpora un nou rostre de la política el seu equip. A menys d’un mes per a les eleccions anticipades a la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido segueix els passos de Cristina Cifuentes o Marcos de Quinto i ha debutat aquest dilluns com a col·laborador habitual de l’espai presentat per Risto Mejide.

D’aquest manera, el fitxatge de Garrido arriba setmanes després de la seva sortida de Ciutadans. Després de la controvertida convocatòria electoral i la renúncia d’Ignacio Aguado, l’expresident de la Comunitat de Madrid va anunciar que abandonava la vida política després de més de 30 anys en què ha ocupat diversos llocs de responsabilitat pública, la majoria durant la seva militància en el PP.

Notícies relacionades

Aquesta incorporació de Garrido a la taula de ‘Todo es mentira’ també es produeix després que l’espai mostrés fa uns dies una sèrie de missatges en els quals Cantó, sense arribar a firmar cap contracte, acceptava la proposta que havia rebut per part del programa de Cuatro per ser col·laborador. «No estic enfadat, estic profundament trist pel que aquest senyor ha revelat a l’equip d’aquest programa, pel que ha fet amb els espectadors. Ho sento molt, Toni, però ho hem de fer», va assegurar Risto Mejide.

El dimarts 23 de març, el programa li va proposar provar dimecres com a contertulià. «¿Hi hauria possibilitat de començar la setmana que ve? Necessito desconnectar una mica, sisplau,» va respondre Cantó. Ahir, quan va anunciar que formarà part de la llista del PP a la Comunitat de Madrid com a independent, va acceptar participar com a analista el dilluns 29. «La següent notícia la tenim a dos quarts de nou de la tarda, quan llegim que el PP ha confirmat que Toni Cantó anirà en la llista d’Ayuso a les eleccions», ha lamentat Marta Flich. 

Temes:

Cuatro