S’emetrà a La 1

RTVE proposa un debat electoral amb els candidats a la Comunitat de Madrid

La pública oferirà aquesta trobada en horari de màxima audiència i al seu canal principal

RTVE proposa un debat electoral amb els candidats a la Comunitat de Madrid
1
Es llegeix en minuts

RTVE ha anunciat que ahir va emetre una carta als partits polítics amb una proposició d’organitzar el diumenge 2 de maig un debat entre els líders de totes les forces polítiques que es presenten a presidir la Comunitat de Madrid. D’aquesta manera, la pública s’encarregaria de tancar la campanya d’uns comicis que se celebraran el dimarts 4 de maig.

La cadena afirma que, atesa «l’atenció que suscita aquesta campanya», té previst que el debat s’emeti en directe i en ‘prime time’ a través de La 1, a més del Canal 24 Horas, la seva web i Ràdio 5, on normalment s’han emès altres debats electorals autonòmics. Falta per veure si Telemadrid, l’autonòmica madrilenya, també proposa un debat, així com una altra cadena com Atresmedia, que ja va fer un debat per les eleccions a Catalunya.

«En la seva aposta per una informació independent i plural, i conscient de la rellevància de les eleccions que se celebraran a la Comunitat Autònoma de Madrid, Televisió Espanyola pretén promoure una àmplia oferta informativa, per a la qual requereix la col·laboració dels principals partits polítics», diu el comunicat que ha emès.

Notícies relacionades

«Com a part d’aquesta oferta, i en consideració a les dificultats que comporta comunicar amb els votants a causa de les restriccions acordades per combatre la pandèmia, proposa organitzar aquest debat, assenyala la missiva remesa al PP, PSOE, Ciutadans, Més Madrid, Vox i Unides Podem», afegeixen en una nota on es comprometen que el tractament informatiu constitueixi una referència de «pluralisme» i «neutralitat».

 

Temes:

TVE