A La Sexta

Aznar, taxatiu a la seva entrevista amb Évole al ser preguntat pels impostos del rei emèrit

El periodista ha aconseguit la primera entrevista que concedeix l’expresident del Govern per a La Sexta

Aznar, taxatiu a la seva entrevista amb Évole al ser preguntat pels impostos del rei emèrit
1
Es llegeix en minuts

Jordi Évole ha aconseguit la primera entrevista de José María Aznar per a La Sexta. El mateix periodista ho va anunciar diumenge passat a ‘Liarla Pardo’, on va confessar que portava perseguint aquest objectiu des que va començar ‘Salvados’. En aquesta entrega que inaugurarà la segona temporada de ’Lo de Évole’, l’expresident del Govern parlarà dels temes més candents de l’actualitat.

La cadena d’Atresmedia ha llançat un avenç de l’entrevista, en la qual Aznar respondrà a preguntes sobre els seus pactes, l’11-M, ETA, Bush o la corrupció al PP. Es pot recordar que aquesta conversa es va gravar el 19 de febrer, després dels mals resultats dels populars a Catalunya i que Pablo Casado anunciés la mudança de Gènova 13.

A la promo que ja circula per les xarxes d’Atresmedia, Évole li pregunta a Aznar pel rei emèrit: «¿Què se li passa a vostè pel cap, que ha sigut inspector d’Hisenda, quan s’assabenta que el Rei d’Espanya no pagava tots els seus impostos?».

Notícies relacionades

«No és per ser inspector d’Hisenda, més aviat per ser contribuent», comença dient entre rialles abans de donar una resposta taxativa: «Jo crec que les normes estan per complir-les. ¿Com es trenquen les societats? Doncs deslegitimant les institucions. Si el que representa la Institució no hi creu, ¿per què hi creuran els altres?».

L’estrena de la nova temporada de ’Lo de Évole’ tindrà lloc aquest diumenge, 28 de febrer, a partir de les 21:25 hores. La setmana passada, La Sexta va emetre en aquesta franja el documental ‘Eso que tú me das’, amb l’última entrevista de Pau Donés. L’espai va aconseguir ser el més vist del dia amb un 15,3% de quota i 2,8 milions d’espectadors.

Temes:

Jordi Évole