A ‘El hormiguero’

Latre sorprèn amb la seva primera imitació d’Almeida: «El gel de Madrid és per als cubates»

L’humorista va aparèixer al plató de Pablo Motos caracteritzat com l’alcalde de Madrid

Latre sorprèn amb la seva primera imitació d’Almeida: «El gel de Madrid és per als cubates»
1
Es llegeix en minuts

Carlos Latre va visitar aquest dijous el plató d’‘El hormiguero’ convertit en José Luis Martínez Almeida, que aquests dies ha estat a l’ull de l’huracà per la seva gestió al capdavant de les conseqüències del temporal ‘Filomena’ a Madrid. L’humorista va aparèixer caracteritzat com l’alcalde de la ciutat i amb un bloc de neu que li arribava fins als genolls, fent broma d’aquesta forma amb la seva alçària. 

Després de fer la seva entrada al ritme de ‘Let it go’, la icònica cançó de la pel·lícula ‘Frozen’, Latre va començar a imitar Almeida: «¡Bona nit! Per fi, moltes gràcies, Pablo. Quina il·lusió que em feia». Tot seguit, va donar un parell de pales de plàstic al presentador i a Rosario Flores, convidada de la nit, perquè l’ajudessin a eliminar les restes de gel: «Encara no he pogut treure tota la neu»

Notícies relacionades

«¡Ja era hora! Ja pensava que no em convidaries... ¡Que soc famós, soc l’alcalde més famós d’Espanya!», va exclamar el fals Almeida, que va assegurar que no para de firmar autògrafs: «Tot i que la gent em confon amb Austin Powers». A més, va animar Motos i el seu equip a canviar el ball amb què obren el programa cada nit. «Ara es porta el ‘Jerusalema’, el que vaig fer amb els Reis Mags», va explicar Latre a la pell del polític mentre feia una demostració. 

D’altra banda, el presentador d’‘El hormiguero’ li va preguntar a l’Almeida de Latre pel motiu que encara hi hagi gel als carrers de Madrid. «¡Per als cubates, vinga!», va deixar anar mentre continuava ballant. Finalment, va compartir la seva idea perquè la capital no torni a col·lapsar-se: «La soterraré sencera». 

Temes:

El hormiguero