Indirecta

La inesperada reacció de Ferreras al discurs de comiat de Trump: «Segurament no serà veritat»

El conductor d‘Al rojo vivo’ ha compartit un missatge subliminar sobre el mandat del polític

La inesperada reacció de Ferreras al discurs de comiat de Trump: «Segurament no serà veritat»
1
Es llegeix en minuts

El món sencer té avui la mirada posada als Estats Units. Aquesta tarda Joe Biden serà investit president dues setmanes després de l’assalt al Capitoli i l’expectació és màxima. Des de La Sexta estan seguint tot el que passa al país amb tot detall i durant el matí Antonio García Ferreras ha conduït una entrega d’‘Al rojo vivo’ en la qual s’han analitzat les novetats succeïdes a Washington. 

En concret, al voltant de les 14.00 hores espanyoles Donald Trump abandonava la Casa Blanca i el magazín informatiu no ha volgut perdre’s el moment històric. Per això, han connectat amb la capital americana a fi d’escoltar el discurs de comiat que el ja expresident ha realitzat per agrair la feina dels empleats del lloc on ha viscut els últims quatre anys. 

Notícies relacionades

Tots els col·laboradors presents, així com els espectadors a casa, estaven pendents de les paraules de Trump. No obstant, un helicòpter que ha sobrevolat la zona ha fet impossible escoltar el que el polític comentava: «Se sent el soroll, el rotor de l’helicòpter, però no podem escoltar el que està dient», ha explicat Ferreras. 

Aquest imprevist ha provocat la reacció dels col·laboradors de l’espai. «Una metàfora de comiat», ha assenyalat una de les tres tertulianes. Davant d’això, el mateix Ferreras ha volgut fer un comentari que ha cridat l’atenció de molts: «El que estigui dient segurament no serà veritat», ha sentenciat com a indirecta a la multitud d’ocasions en què Trump ha difós notícies falses o ‘fake news’. La reacció ha cridat molt l’atenció dels espectadors per la subtilesa, però certesa del missatge.