A La 1

TVE revela la data d’estrena de ‘Dos vidas’, la substituta de ‘Mercado central’ amb Gloria Camila

El nou serial de la televisió pública s’estrena el 25 de gener

TVE revela la data d’estrena de ‘Dos vidas’, la substituta de ‘Mercado central’ amb Gloria Camila
2
Es llegeix en minuts

TVE renova les seves tardes a partir de dilluns, 25 de gener. És la data triada per la televisió pública per a l’esperada estrena de ‘Dos vidas’, la nova sèrie diària produïda per Mascaret Films i Bambú Producciones que substituirà ‘Mercado central’, tal com va avançar en exclusiva YOTELE.

Laura Ledesma i Amparo Piñero són les protagonistes de la ficció, que compta amb un ampli repartiment que completen Cristina de Inza, Sebastián Haro, Oliver Ruano, Aída de la Cruz, Miguel Brocca, Iván Mendes, Kenai White, Chema Adeva i Iago García, entre d’altres. Gloria Camila, filla de Rocío Jurado i Ortega Cano, debutarà com a actriu en aquest nou projecte.

‘Dos vidas’ s’ambienta a l’Espanya actual i a la colònia de la Guinea espanyola dels anys 50, on viuen, en temps molt diferents, neta i àvia. La sèrie, gravada en platós i exteriors del Parc Rural d’Anaga a Tenerife i de Madrid, és una idea original de Josep Cister Rubio. Està dirigida per Miguel Conde i Giselle Llanio, Ana Vázquez i Mario Montero, mentre que la coordinació de guió va a càrrec d’Alba Lucío i Irene Rodríguez. La música original és de Manu Guix i Roger Rodés.

RTVE Digital preestrenarà aquest cap de setmana (dissabte, 23, i diumenge, 24) els dos primers capítols de ‘Dos vidas’, a partir de les 16.00 hores. A més, la web de RTVE tindrà contingut exclusiu per submergir l’espectador en l’univers de la ficció amb informació sobre els personatges i els actors, entrevistes amb els protagonistes, fotos exclusives i reportatges sobre el rodatge.

Sinopsi de ‘Dos vidas’

Notícies relacionades

La Julia és una dona que ha passat els seus 30 anys vivint una vida que no li pertany i, la mateixa setmana del seu casament, descobreix que el seu veritable pare acaba de morir i li ha deixat en herència una casa a la serra. Disposada a retrobar-se amb ella mateixa i revelar aquell passat que se li ha ocultat sempre, arriba al bonic poble on va viure el pare que mai va conèixer. Aquest univers rural, totalment nou, fascina la Julia. Però el que més l’impressiona són uns quaderns de viatge escrits 70 anys enrere per la seva pròpia àvia.

La Carmen compleix el seu somni al desembarcar a la Guinea Espanyola: per fi podrà conèixer les meravelles que el seu pare, un important empresari fuster, li explicava a les seves cartes. Tot i que les immenses selves, els infinits rius que coneix de la mà del Kiros, un dels homes negres que treballa per al seu pare, superen en escreix les seves expectatives. Però tota aquesta il·lusió xoca amb les rígides normes que regeixen la colònia als anys 50. Unes normes que s’oposen a l’amor que comença a néixer entre el Kiros i la Carmen.

Temes:

TVE